Pompe


Pompe cu rotor vortex    

Pompe  cu rotor cu canal dublu cu S-Flow

Pompe cu un singur canal cu rotor deschis

Pompe cu un singur rotor cu canal inchis         

Pompe cu rotor cu canal dublu centrifug

Pompe Dual-Channel sau inel de reglare a rotorului cu patru canale

Polizor

COMPACT
DMB
A2
A4
ATH
ALPHA & AM-AT
GRIX
COMPACT PRO

A4


APX
G2
ADN-UL
H2

V2


ALPHA V


ALPHA V PRO


V4
VTHPOMPE CU ROTOR VORTEX

Pompele electrice cu rotor vortex sunt folosite în lichide de pompare a apelor uzate cu particule solide în suspensie de origine internă, industriale și animale domestice


POMPE CU ROTOR CU CANAL DUBLU CU S-FLOW

Pompele cu dublă cu rotor cu canal cu un S-Flow sunt utilizate în pomparea și drenarea lichidelor limpezi și de canalizare. Geometria specială a rotorului cu doua canale S-a fluxului permite pomparea de lichide care conțin solide în suspensie și fibre scurte sunt eficiente în următoarele aplicații: ape uzate, canalizare și tratare a plantelor.


POMPE CU UN SINGUR CANAL CU ROTOR DESCHIS

Pompele electrice cu un singur rotor cu canal deschis sunt utilizate în pomparea și drenarea lichidelor limpezi și de canalizare. Excelent efficenze și tăiate fibrele integrate pentru a permite utilizarea rotorului: purificatoare, de canalizare, conducte industriale si civile.


POMPE CU UN SINGUR ROTOR CU CANAL ÎNCHIS

Pompele electrice cu un singur canal închis rotor sunt folosite în pomparea și drenarea lichidelor limpezi și de canalizare. Efficenze pasaje excelente și larg nepermettono utilizarea epuratoare, canalizare, industriale și civile conducte.


POMPE CU ROTOR CU CANAL DUBLU CENTRIFUG

Pompe centrifuge rotor cu două canale sunt folosite în pomparea și cantități mari de ape uzate movimentazionedi lichid limpede și prevalente parțial foarte mari. Aceste caracteristici permit utilizarea tubulaturi civile și industriale, spitale și structuri civile, nell'agricultura și irigare.


POMPE DUAL-CHANNEL SAU INEL DE REGLARE A ROTORULUI CU PATRU CANALE

Pompele electrice cu Dual-canal sau inel de reglare a rotorului cu patru canale sunt utilizate în pomparea de lichide limpezi sau parțial de canalizare. Pompa pentru montarea unui puț de aspirație. Acestea sunt potrivite pentru pomparea apei pluviale, a apelor subterane, fluxuri, fântâni, piscicultura.


POLIZOR

Pompele electrice polizor, au un sistem de aspirare raderea capabil să tocare corpuri solide. Ele sunt potrivite în special pentru pomparea de mărfuri lichide ori de câte ori este necesar pentru fragmentare solide să trec prin conducte de evacuare relativ mici, de multe ori instalat în prealabil.